Новости
Детска атлетика

Детска атлетика

Детска атлетика во текот на целата година! Добредојдени се сите деца кои сакаат да спортуваат и да се забавуваат. На овој начин, сигурно придонесуваме децата да се насочат кон убава иднина, да бидат здрави и среќни. Најголемо богатство што може да им го подариме на децата е да ги научиме на здрав живот колку може порано. … Повеќе »

Ние Трчаме

Ние Трчаме

Дел од нашата екипа AKKA Run Club.  Ајде да трчаме заедно! Повелете на нашите групни и индивидуални тренинзи во текот на целата година! 🙂 Повеќе »